søndag 10. oktober 2010

Oberrieder, ein fest

I går lørdag 9. Oktober bestemte vi oss for å bli med Susanne Dieing fra BBQ organisasjonen som er kontaktpersonene våre her i Freiburg, til Oberrieder.
Både Anders, Marita og jeg er glad i alt som har litt gammelt preg. Ting og opplevelser hvor verdiene er godt tatt vare på. I Oberrieder så er det verdt år ein fest! Det vil si at det er feiring med hjemmelagde ting fra "Schwarzwald" (Black forrest). Kaker, brød, utskjæringer i tre og selvfølgelig øl. Klokken halv 2 skulle vi få se en parade med korps, antikke traktorer med ett følge av kyrene og geitene på vei ned fra fjellet, pyntet med blomstrer og granbar. Utrolig spesielt å se at menneske i denne lille "dorfen" (landsby) har brukt så mye tid på dette. Det gir dem stor glede, det er sikkert og vist, for man kan se at en og enhver er gluclich! (lykkelig).


Det er ikke så mye mer å fortelle, men jeg har en del bilder å dele. Det var rundt 45 traktorer så jeg har bare lagt ut noen av bildene.

Martin Dorph



























Legg til bildetekst

3 kommentarer:

  1. Det var mange bilder, ja:-) Så ut til å være en koselig festival. Godt å se for en bonde fra Toten:-) Vi ses forresten om et par uker, Martin. Det gleder vi oss til!

    SvarSlett
  2. Hvordan er det på jobben, Martin? Kan du ta noen bilder av det du jobber med?

    SvarSlett